Описание:

No. V30 Колор шампон КАФЕ наменета за темно плава до темно кафена боjа за коса. Ги покрива побелените влакна. Без амонијак.

Упатство за употреба:

содржината од кесичката нанесете jа на измиена и мокра коса и масираjте додека не добиете пена.Ако колор шампонот се остажи да делува 20 минути ,добиената боjа на коса ке трае 4-5 миеньа,а ако времето се продолжи на 45 минути,ке добиете поинтензивна боjа на косата коjа ке трае до 8 миен ьа.Добро измиjте jа косата по боен ьето .Ако се бои по побелена или светла коса ,препорачано с времето  на делуван ье да е 15-20 минути.(Важи само за колор шампонот бр.V61 и бр.V63).

 

Количество: 40 ml

Прод. №: 0770404

ВНИМАНИЕ: Производот може да предизвика алергична реакциjа.А ко доjде во допир со очите,веднаш измиjте ги со вода.Не користете за боен ье на трепки и веги .Чуваjте вон дофат на  деца.Дерматолошки тестиран

Видео

Найдите нас на Facebook

SFbBox by enter-logic-seo.gr